Da Costastraat 71

__________

Totaal gerenoveerde appartement: ca. 95 m2 op de 3e en 4e etage. met 2 balkons en groot dakterras gelegen midden in stadsdeel Oud West. Alles kwalitatief hoogwaardig verbouwd met een nieuwe fundering.

indeling: entree op de le etage. trappenhuis, grote woon- eetkamer met keuken. Op de 4e etage 2 grote Foto’s slaapkamers met badkamer, 2 separate toilet en terras aan slaapkamer. Via dakhuis toegang tot groot dakterras.

BIJZONDERHEDEN
Het appartement is volledig gerenoveerd. Zowel van binnen als van buiten is alles grondig aangepakt (voorgevel gereinigd en gevoegd, het dak. voor en achtergevels geïsoleerd, nieuw dak en zinkwerk, de nieuwe houten kozijnen zijn voorzien van zgn. draai-/kiepramen met isolatieglas. de deuren en houten kozijnen vernieuwd, evenals alle elektrische leidingen, bedrading en installatie, nieuwe cv-installatie met combiketel. Ook zijn alle aan- en afvoerleidingen van water en gas vernieuwd. nieuwe badkamers en sanitair geplaatst. nieuwe hoogglans keuken en een eikenlamelvioer met hoge plinten.

EIGEN GROND
Het appartementsrecht staat op eigen grond, geen erfpacht dus! SPLITSING
Het gebouw is gesplitst in 3 appartementsrechten. De koop- en leveringsakte zullen worden opgemaakt bij een vaste projectnotaris.

Bekijk de foto’s