Elisabeth Wolffstraat 61

__________

Riant en zeer licht. volledige. luxe. gerenoveerde 3-kamerappartementen van circa 70 m2 met Frans balkon (voorzijde) en balkon (achterzijde. z/w). De woning staat in een sfeervolle straat in het hart van stadsdeel Oud West. nabij de Jordaan en het Vondelpark. Het staat bekend als een prettige en levendige woonomgeving.

Indeling: Entree. ruime living met keuken. ruime badkamer. le slaapkamer. WC met fontein. 2e slaapkamer. separate cv-/wasruimte.

Bijzonderheden: De appartementen (het gehele gebouw) is volledig gerenoveerd. Letterlijk alles is grondig aangepakt zoals de elektrische leidingen en installatie. nieuwe cv-installatie met HR-combiketel, vemieuwde aan- en afvoeren van water en gas. nieuwe keuken, badkamer. WC en schitterende zwevende grenen vloeren en een nieuw gestoffeerd trappenhuis.

De appartementen zijn voorzien van kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en isolatieglas. De wanden zijn voorzien van glad stucwerk en gesaust in een offwhite kleur, het houtwerk van de paneeldeuren en kozijnen is wit geschilderd en ziet er zeer verzorgd uit. Naast nog enkele originele omamentenplafonds zijn ook de oude marmeren schouwen behouden.

De moderne keuken is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur waaronder: koelkast met vrieslade. inbouwvaatwasmachine. RVS-afzuigkap. RVS-gasfomuis en een RVS-spoelbak met mengkraan. Elk appartement beschikt over een ruime badkamer met een ligbad. separate doucheruimte. twee wastafels en handdoekradiator. Tevens is er separaat een toilet met fontein. De toiletten en badkamers krijgen granito vloeren.

Om het geheel te completeren zijn ook aangebracht: mechanische ventilatie. thermostaatbediening, elektrische deuropener met intercomsysteem. uiteraard tv-kabel en telefoonaansluiting in alle kamers!

Extra informatie: Elk appartement is voorzien van Whirlpool duo-ligbaden. drie kamers. massief eiken zwevende vloeren. Hoog afwerkingsniveau. Ook de gevel is gereinigd. De begane grond heeft een ruime tuin (40 m2). De 1° etage tot en met de 3e etage beschikken elk over twee balkons. De 4° etage heeft bijna 50 m2 dakterras.

Bekijk de foto’s