SARPHATISTRAAT 31

OMSCHRIJVING
Prachtig dubbel benedenhuis / dubbel bovenhuis / appartement gelegen in een zeldzaam, statig pand, gelegen om de hoek bij de Amstel schuin tegenover het Amstel Hotel. Het bijzondere herenhuis is zeer royaal van opzet met o.a. hoge plafonds, een ruime entree en grote ruimtes. Het pand is net helemaal gerenoveerd, inclusief nieuwe fundering. De woningen zijn o.a. voorzien van geluidsisolerende magnesietvloeren welke zijn afgewerkt met fraai eiken visgraatparket. Veel mooie authentieke details zijn bij de renovatie uiteraard bewaard gebleven. Om de koper nog een eigen keuze te geven in de afwerking (is de keuken nog niet geplaats en) is het sanitair nog niet afgebouwd.

INDELING 1+2 HOOG
Middels statig entree met hoge plafonds, mooie ornamenten en marmer op de vloer toegang tot het vernieuwde trappenhuis. Entree van het appartement op de eerste verdieping. Grote eetkeuken aan de achterzijde van het appartement met dubbel openslaande deuren naar het aangrenzende terras. De moderne keuken is van het Italiaanse merk Varena en is voorzien van ATAG apparatuur. Aangrenzende bijkeuken met apart toilet. De keuken en het toilet zijn voorzien van een mooie leistenen vloer met vloerverwarming. Middels grote zwarte en-suite deuren toegang tot de woonkamer aan de voorzijde. De imposante woonkamer met een plafondhoogte van 3.75m, heeft een sfeervolle erker met een uniek uitzicht over het Amstel Hotel en de Amstel. Trap naar de tweede verdieping waar 3 slaapkamers en 2 badkamers gelegen zijn. De badkamers worden casco opgeleverd zodat koper naar keuze het sanitair kan laten afbouwen.

INDELING 3-HOOG
Middels statig entree met hoge plafonds, mooie ornamenten en marmer op de vloer toegang tot het vernieuwde trappenhuis. Entree van het appartement op de tweede verdieping met eigen trap naar het appartement op de derde, tevens bovenste verdieping. Licht en uniek appartement van ca. 94 m2 met uniek uitzicht over het Amstel Hotel vanuit de woonkamer. Bij de renovatie zijn de unieke balken mooi in het zicht gebleven wat zorgt voor een ruimtelijk en sfeervol effect. Het appartement wordt zonder keuken opgeleverd, de keuze is dan ook geheel aan de koper, de aansluitingen zijn wel reeds gemaakt. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen, waarvan een grote slaapkamer en een kleine tweede slaapkamer. Het gehele appartement is voorzien van een luxe eiken visgraat tapisparketvloer. De badkamer wordt casco opgeleverd zodat koper naar keuze het sanitair kan laten afbouwen.

LOCATIE
Wonen in uw eigen Amstel Hotel. Dit statige pand is zeer centraal gelegen om de hoek van de Amstel, aan de rand van het centrum en nabij de fraaie Plantagebuurt. Het heeft een prachtig zicht op het luxueuze Amstel Hotel en schuin op de Amstel. Vlak om de hoek ligt uiteraard Carré en op loopafstand zijn er vele andere leuke culturele uitgaans- en horecagelegenheden. Er is een metro station gelegen op nog geen minuut lopen maar ook met de auto is de locatie goed bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
– Eigen grond;
– Luxueus gerenoveerd;
– Nieuwe fundering;
– Woningen zijn voorzien van een video-intercom systeem;
– Uniek uitzicht op het Amstel Hotel en de Amstel;
– Woonoppervlak NEN 2580 gemeten ca. 172 m2 met een terras van ruim 9 m2;
– Woonoppervlak NEN 2580 gemeten ca. 94 m2;
– Volgens ingewonnen informatie op www.amsterdam.nl is het object gelegen in vergunning gebied centrum 3 en is er volgens die site per direct een parkeervergunning te verkrijgen.

Bekijk de Locatie

SARPHATISTRAAT 31