Kinkerstraat 204

__________

OMGEVING: De Kinkerstraat is de gezelligste winkelstraat van (voormalig) stadsdeel Oud-West. een zeer gewilde woonomgeving nabij de Helmerbuurt. Gelegen dichtbij het centrum (onder andere Jordaan en 9-straatjes) en zowel met de fiets als met openbaar vervoer ideaal bereikbaar.

KINKERSTRAAT: Johannes Kinker (1765-1845). dichter en advocaat in Amsterdam en Den Haag. daarna hoogleraar te Luik. Vertaalde werk van Shakespeare en Schiller (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

INDELING: De appartementen zijn gesitueerd op de eerste etage welke bereikbaar is middels het keurige trappenhuis. Aan de voorzijde vindt u de ruime en lichte woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een leuk uitzicht op de levendige Kinkerstraat. De luxe keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en diverse (inbouw)apparatuur zoals een design afzuigkap. gaskookplaat. vaatwasser. combi-magnetron en koel-vriescombinatie.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer met toegang tot het achtergelegen balkon (Noordwesten). De slaapkamer biedt toegang tot de luxe uitgevoerde badkamer, welke beschikt over een douche. hoekbad met raio shower, wastafel en design handdoekradiator. Separaat toilet (zwevend) met fonteintje in de hal en een ruime berging waar zich de C.V. ketel en aansluiting voor wasmachine en droger bevindt.

Er is voldoende bergruimte aanwezig, mede vanwege de moderne indeling welke ten tijde van de vemieuwbouw in 2007 is gerealiseerd. Het gehele appartement is voorzien van een fraaie en duurzame eiken houten vloer.

BIJZONDERHEDEN: – Zeer gewilde locatie in stadsdeel West (voormalig Oud-West); – eigen grond. dus geen erfpacht; – vemieuwbouwcomplex uit 2007: – gezonde Vereniging van Eigenaren (eigen beheer); – eiken houten vloer; – optimale isolatie (HR ketel, rondom dubbelglas etc.): – balkon aan achterzijde;

Bekijk de foto’s