PC HOOFTSTRAAT 149
Compleet en luxueus gerenoveerd herenhuis van ca. 232 m2 met een zonnige achtertuin van ca. 41 m2 op een toplocatie in Oud-Zuid in het winkelvrije deel van de P.C. Hooftstraat naast het Vondelpark. De achterzijde van het huis is gelegen aan de Van Eeghenlaan en er is ook een ingang via de tuin. Het herenhuis is zeer smaakvol gerenoveerd waarbij veel mooie authentieke elementen bewaard zijn gebleven waaronder ornamenten, deuren, marmeren details etc. Tevens is het pand voorzien van een nieuwe fundering en is het gelegen op eigen grond.

INDELING
Fraaie entree voorzien van origineel marmer welke compleet nieuw gelegd is. Hal met toegang tot een riante (woon)kamer welke tevens ideaal te gebruiken is als werkruimte of woonkamer/keuken. Vaste trap naar het souterrain waar een riante woonkeuken gerealiseerd kan worden. Het leidingwerk voor de keuken is al aanwezig, zodat de keuken geheel naar eigen keuze koper geplaats kan worden. Het souterrain is voorzien van een mooie glazen uitbouw aan de achterzijde met toegang tot de achtertuin van ca. 41 m2 gesitueerd op het zuiden. De achtertuin heeft ook direct toegang tot de achtergelegen Van Eeghenlaan. De mooie kamers-en-suite met prachtige ornamenten op de eerste verdieping fungeren als een sfeervolle woonkamer. De tweede verdieping is voorzien van twee ruimte slaapkamers, een badkamer en separaat toilet. De derde verdieping is voorzien van twee ruimte slaapkamers, een badkamer en met een vlizotrap bereikt u nog een kleine vliering waar de CV-ketel gelegen is. De badkamers zijn nog niet afgebouwd maar alle leidingen zijn reeds aangelegd, zodat koper een eigen afwerking kan kiezen voor het sanitair. Elke verdieping is o.a. voorzien van geluidsisolerende magnesietvloeren welke zijn afgewerkt met een mooie grote visgraat Tapis parketvloeren (traditioneel gelegde parketvloeren) met vloerwarming. Het pand is uiteraard compleet voorzien van nieuwe kozijnen met dubbel glas en er staan zonnecollectoren op het dak.

LOCATIE
Een top locatie in het Museumkwartier op het winkelvrije deel van de P.C. Hooftstraat, naast het Vondelpark, om de hoek gelegen bij de Van Baerlestraat en aan de achterzijde de Willemsparkweg.

BIJZONDERHEDEN
– Heel pand;
– Gelegen op eigen grond;
– Luxueus gerenoveerd;
– Nieuwe fundering;
– Geheel voorzien van een fraaie visgraat Tapis parketvloer;
– Op elke verdieping is een video-intercom systeem aanwezig;
– Woonoppervlak NEN 2580 gemeten ca. 232 m2 met een tuin van ca. 41 m2;
– Totale bruto vloeroppervlak is ca. 269 m2.
– Vloerverwarming door de gehele woning;
– Zonnecollectoren op het dak;
– Volgens de informatie op is er per direct een parkeervergunning te verkrijgen voor deze locatie;

Bekijk de Locatie

P.C. Hooftstraat 149, Amsterdam