Pieter Langendijkstraat

__________

OMSCHRIJVING
Uniek 4-kamer appartement van 159 m2 gelegen op één verdieping van bijna 14 meter breed met een lift tot in de woning! Gelegen in een nieuwbouwpand uit 1997 bestaande uit 5 appartementen, in de gewilde Helmersbuurt. De woning is prachtig gerenoveerd en o.a. voorzien van fraaie houten vloeren met per vertrek instelbare vloerverwarming. Verder beschikt het over een ruime doorzon woonkamer met open keuken met bijkeuken en met openslaande deuren naar het grote balkon. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig. Het appartement is bijna helemaal klaar om te bewonen inclusief afschilderwerk en nieuwe houten vloeren. Koper kan naar keuze (stelpost in vraagprijs inbegrepen) het sanitair nog laten afbouwen. De keuken is door verkoper bewust niet geplaatst zodat koper deze helemaal zelf nog kan uitzoeken, alle aansluitingen zitten er wel uiteraard. Dit is een heel uniek appartement op een gewilde locatie!

Het pand is gebouwd in 1997 met een maatschappelijke bestemming en was in gebruik bij een zorginstelling. De bestemming is nu omgezet in wonen en het pand is in 2015 gesplitst in 5 appartementen. De fraaie voorgevel is 3 panden breed en is uitgevoerd in metselwerk met 3 tinten baksteen. In 2015 is de buitenzijde geschilderd zowel aan voor- als aan achterzijde.

INDELING
Gezamenlijk entree op de begane grond, lift en trap naar de verschillende etages. Met de lift komt men direct binnen in de eigen woning met een royale entree/hal, een grote slaapkamer en dubbele deuren naar ruime doorzon woonkamer met woonkeuken en bijkeuken. Deze ruimte beschikt over twee dubbele openslaande deuren naar het grote balkon aan de achterzijde en aan de voorzijde openslaande deuren met “frans” balkon. Via wederom dubbele deuren komt men in het slaapgedeelte met twee slaapkamers, twee badkamers, een toilet en een cv/was kast. Op de begane grond bevindt zich nog een gezamenlijke fietsenberging.

LOCATIE
Prima ligging t.o.v. centrum (Leidseplein) en uitvalswegen Overtoom en ringweg A10 (s106).
In de directe omgeving zijn er uiteraard vele voorzieningen gelegen welke de Helmersbuurt zo speciaal maken. De Ten Kate markt en het nieuw gerealiseerde complex ‘De Hallen’ zijn vlakbij en natuurlijk het Vondelpark ligt aan het einde van de straat op 2 minuten lopen. Op de Overtoom zijn er verschillende openbaarvervoersmogelijkheden zoals tram en bus naar o.a. het Centraal Station en Station Lelylaan. Tevens is deze locatie goed te bereiken met de auto via de Overtoom.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlak NEN 2580 gemeten 159 m2;
– Terras/balkon van 11m2;
– Nieuwbouwpand uit 1997;
– Geheel gerenoveerd;
– Lift tot in de woning;
– Voorzien van een video intercom systeem;
– Gemeenschappelijke fietsenberging waar ook de waterhydrofoor is gelegen;
– Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
– Geheel voorzien van fraaie houten vloeren met vloerverwarming;
– Er is een stelpost voor de afbouw (naar keuze koper) van het sanitair;
– Oplevering compleet afgewerkt, zonder keuken;
– Vve bestaande uit 5 appartementen met momenteel ca. € 55.000,- in kas;
– Schilderwerk buitenzijde is in 2015 gedaan;
– Gemeentelijke erfpacht, voorwaarden 2000, canon afgekocht tot 16 juni 2045;

Bekijk de foto’s

Bekijk de Locatie

Pieter Langendijkstraat