Van Ostadestraat 340

__________

In de Van Ostadestraat. stadsdeel Amsterdam Oud Zuid (De Pijp). heeft Studio Haver dit pand opgesplitst in drie appartementen. te weten 1 hoog. 2 hoog en 3 en 4 hoog.

De Pijp is een zeer gezellig stadsdeel met de elbekende Albert Cuypmarkt. Sarphatipark. diverse restaurants en café’s en is zeer centraal gelegen ten opzichte van het hart van Amsterdam.

Beschrijving
Het bovenhuis bestaat uit drie woningen. zoals Van Ostadestraat 342: appartementen van 55 m2 1 appartement van 110 m2. met een groot dakterras. AIle appartementen hebben nieuwe balkons van 1.50 meter diep. over de gehele achtergevel. De woning op 3 -n 4 hoog heeft daarnaast nog een groot dakterras. De woningen zijn geheel vernieuwd en waren bij oplevering klaar om te betrekken. Alles werd voorzien van nieuwe leidingen (water. elektra. gas). CV en dubbele beglazing. De eigentijdse keuken heeft staal als basismateriaal. een beukenhouten aanrechtblad en is voorzien van inbouwapparatuur. ijskast. gasfornuis. afwasmachine en afzuigkap. De plafonds op de le en 2e etage hebben nog originele ornamenten.

Het betreft vernieuwbouw totale renovatie: gevelreiniging. nieuwe kozijnen. eiken vloeren. etc.